Hotel Bornholm | Hoofdweg 6 | 8881 HA West Terschelling

Reserveren & informatie: tel: (0562) 442266

Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm > Arrangement Terschelling – Gegarandeerd de Laagste Prijs

Arrangement Terschelling – Gegarandeerd de Laagste Prijs

Hotel Bornholm heeft het hele jaar leuke arrangementen op Terschelling. We hebben een gevarieerde mix van aanbiedingen. Zo hebben hele actieve arrangementen maar ook arrangementen om te relaxen. U kunt daarom zelf beslissen welke arrangement het beste bij u past.

De arrangementen die wij aan bieden:

Superior kamer aanbieding
Superior Kamer

U verblijft 4 nachten in een superior kamer maar u betaald er maar 3. Het arrangement is inclusief 4 keer een uitgebreid ontbijt. Uw fitnessprogramma kunt u gewoon aanhouden omdat u gratis gebruik mag maken van de Fitnessroom.

De superior kamer is te boeken met aankomst op verschillende dagen namelijk: zondag 24 augustus, maandag 25 augustus, zondag 31 augustus of maandag 1 september 2014. Het tarief is €187,50 per persoon. Dit bedrag is exclusief €1,30 per persoon per nacht aan toeristenbelasting.

Meer informatie over de Superior kamer

Fietsarrangement
Dit arrangement is ideaal voor onze fietsliefhebbers. Terschelling is namelijk heerlijk om te ontdekken met de fiets. U krijgt van ons goede fietsen met versnelling en een fietskaart.

Bij dit arrangement ontvangt u het volgende:

Het tarief is €135,- per persoon per arrangement. Dit bedrag is exclusief €1,30 per persoon per nacht aan toeristenbelasting. Wilt u de kamer voor 1 persoon huren kost dit €20,- per nacht extra.

U kunt dit arrangement boeken met aankomst op een zondag/maandag/dinsdag of woensdag. Uw verblijf kan plaats vinden van 24 augustus tot 31 oktober 2014.

Meer informatie over de Comfort kamer

Lang verblijf arrangement
Bij het lang verblijf arrangement ontvangt u €5,- korting per nacht bij een verblijf van minimaal 8 nachten. Dit arrangement is te boeken voor de comfort kamer, suite en de superior kamer. U bent gegarandeerd van de laagste prijsgarantie.

Meer informatie over de Comfort kamer

Meer informatie over de Suite

Meer informatie over de Superior kamer

4=3 arrangement
Bij het 4=3 arrangement heeft u vier overnachtingen in een comfort kamer met vier keer een uitgebreid ontbijt. Daarnaast mag u gratis gebruik van onze fitnessruimte.

Het tarief voor deze kamer is €165,- per persoon. Deze prijs is exclusief €1,30 per persoon per nacht aan toeristenbelasting. Wilt u de kamer voor een persoon huren kost dit €20,- euro per nacht extra.
U kunt de kamer huren met aankomst op zondag of maandag. U bent van harte welkom in de periode van 31 augustus tot 31 oktober 2014.

Meer informatie over de Comfort kamer

Winteraanbieding 2014/2015
Als u uw verblijf voor de komende winter nu boekt ontvangt u 30 % korting. De comfort kamer is dan 40,- per persoon per nacht. Dit tarief is echter voor een twee persoon bezetting. Houdt u rekening met 1,30 per persoon per nacht aan toeristenbelasting.

U bent van harte welkom in de periode vanaf 3 november 2014 tot en met 18 december 2014. En vanaf 5 januari 2015 tot en met 26 maart 2015. Uw aankomst is iedere dag mogelijk met een minimaal verblijf van 2 nachten.

Meer informatie over de Comfort kamer

Restaurant
Wij bieden een uitgebreid ontbijt, lunch en diner aan. Van 8 tot 10 uur bent u van harte welkom te komen ontbijten. Lunchen is vanaf 12 uur. Wij verwelkomen u om 18.30 in ons restaurant om ons buffet bij te wonen. Wij serveren een koud-, warm- en dessertbuffet. Dat bestaat uit salades, vis- en een vleesbuffet.

Houdt u niet van een buffet is dat geen probleem. Elke dag serveren wij een wisselend 3 gangen diner. U kunt bovendien het hele jaar door a la carte dineren. Op de kaart staat een uitgebreid menu van allerlei heerlijkheden. Zoals vis en vlees gerechten, vegetarische gerechten en heerlijke desserts.

Meer informatie over ons Restaurant

Bar
U kunt de hele dag komen genieten van een hapje en een drankje in onze hotelbar. De beste verhalen komen overigens hier boven water. Wij serveren frisdrank, alcohol en heerlijke hapjes. De bar is elke dag tot en met in de late uurtjes open.

Meer informatie over de Bar

Fitness
Al onze hotelgasten zijn vrij om gratis gebruik te maken van ons Health center. Wij bieden een mix van kracht- en cardiotoestellen aan. Hierdoor is uw workout compleet. Uw fitnessschema hoeft hierdoor niet te lijden onder uw verblijf op Terschelling.

Meer informatie over Fitness

Kapsalon Bosma
Kapsalon Bosma heeft een kapsalon geopend in ons hotel. Hierdoor zit uw haar ook tijdens uw bezoek aan Terschelling in model. Kapsalon Bosma heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak. De kappers beheersen de nieuwste technieken en zijn allemaal gediplomeerd. Zowel heren, dames als kinderen zijn van harte welkom.

Meer informatie over Kapsalon Bosma

Wellness
Om uw verblijf in ons hotel compleet te maken bent u welkom om gebruik te maken van ons Wellness center. Laat alle stress van u af glijden tijdens uw bezoek. Wij bieden uitgebreide faciliteiten aan. Zoals een Finse sauna, biosauna met lichttherapie, infrarood sauna, Turks stoombad, stortdouches, voetenbakken, ontspanningsruimte en een solarium. Dat is puur genieten.

Meer informatie over Wellness center

Omgeving
Doordat Terschelling is omgeven door water zijn er een hele hoop watersportactiviteiten te doen. Denk hierbij aan varen, coast raften en kanoën. Aan het strand vinden ook een hoop activiteiten plaats zoals windsurfen, beach golf en paardrijden.

Terschelling is een eiland met een grote geschiedenis. Hierdoor zijn er een hoop museums op het eiland. Twee voorbeelden zijn het wrakkenmuseum en de visserijmuseum. Voor de kinderen zijn er ook musea om te bezoeken. Zoals de kinderboerderij & landbouwmuseum. De kinderen mogen daar de dieren eten geven. Daarnaast mogen ze zelfs boter en graan maken, kleuren, paardrijden en speurtochten doen.

Natuurliefhebbers zitten op Terschelling helemaal goed. Terschelling bestaat namelijk grotendeels uit natuur. Denk hierbij aan strand, bos en de oude gebouwen zoals de Brandaris. Daarom past het fietsarrangement dat wij aanbieden perfect op Terschelling. De fietsroutes laten namelijk de mooiste plekjes van Terschelling zien. U kunt uiteraard ook zonder het fietsarrangement alle mooie plekjes bezoeken.

Dit zijn enkele voorbeelden van de activiteiten die Terschelling allemaal biedt. Wij adviseren u daarom ons personeel te raadplegen naar de vele opties. Ook kunt u de brochures en de folders bekijken voor nieuwe ideeën.


Privacy Statement KVK 01065268 | BTW Nummer NL801568146B01

Volg ons:

  • Tweets