Hotel Bornholm | Hoofdweg 6 | 8881 HA West Terschelling

Reserveren & informatie: tel: (0562) 442266

Hotel Bornholm Terschelling

FAQ

faq3

De overtocht Harlingen-Terschelling
De veerdienst tussen Harlingen en Terschelling wordt onderhouden door Rederij Doeksen. Dagelijks brengt ms Friesland de vele passagiers, auto’s en fietsen van en naar het eiland. De overtocht duurt ca 1 uur en 45 minuten. Aan boord van ms Friesland zijn verschillende salons voorzien van zelfbedieningsbuffetten, een kindersalon, een bar en een à la carte restaurant. Daarnaast varen de comfortabele snelboten Tiger en Koegelwieck in 45 minuten van en naar Terschelling en ze onderhouden de verbinding tussen Terschelling en Vlieland. Op de sneldienst worden geen auto’s en fietsen vervoerd.

Klikt u hier voor de dienstregeling van Rederij Doeksen van en naar Terschelling.

Met de auto naar Terschelling? Dit dient u vooraf te reserveren via www.rederij-doeksen.nl. Auto’s worden uitsluitend vervoerd per veerdienst (niet per sneldienst). Automobilisten melden zich minimaal een half uur voor afvaart bij het autoloket. Uw auto wordt opgesteld op basis van de afmetingen. Volg voor een spoedig verloop van het inschepen de instructies van de medewerkers.

Vervoer van de haven naar het hotel
Op het eiland zijn een groot aantal taxi’s die u naar het hotel kunnen brengen. Deze staan bij aankomst op Terschelling voor u klaar op het haventerrein. Wanneer er onverhoopt geen taxi’s meer staan, wacht u dan heel even. De afstanden op het eiland zijn maar klein dus de eerste zal snel weer terugkeren om u mee te kunnen nemen. Het hele jaar door rijden er bussen van West Terschelling naar Oosterend en altijd in aansluiting op aankomst en vertrek van de boten. Elke busdienst komt langs het hotel. In de periode mei tot november wordt er ook een dienst uitgevoerd naar de gebieden West aan Zee en Midsland aan Zee. Tijdens de vakantieperiodes en op zaterdag rijdt er een nachtbus van 21.00 uur tot 02.00 uur

Fietshuur
Bij de receptie van het hotel kunt u fietsen huren. Het betreft goede fietsen met versnellingen. € 8,50 (1dag) € 7.00 p.d. (2-5 dagen) en € 35.00 (6 of 7 dagen). De fietsen bij het hotel zijn van Knop rijwielverhuur. Ook kunt u eventueel bij Knop rijwielverhuur op de haven terecht. Zij hebben een gratis bagageservice naar het hotel. Voor meer informatie: tel. 0562 442052.

Huisdieren
Honden zijn toegestaan in het hotel en de appartementen tegen een vergoeding. Laat u de honden a.u.b. niet alleen achter op de kamer.

Kinderen
Op een aantal kamers bestaat de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen voor kinderen. Ook kinderbedjes zijn aanwezig en te reserveren. Voor kinderkorting zie ook de tarieven.

Annuleringsvoorwaarden
Op alle door ons aangegeven reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek kostenloos aan u toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Om eventuele kosten bij annulering te voorkomen adviseren wij u om een annuleringsverzekering af te sluiten of e.v.t. gebruik te maken van de annuleringsregeling van het hotel. Vraagt u naar de mogelijkheden bij de receptie.


Privacy Statement KVK 01065268 | BTW Nummer NL801568146B01

Volg ons:

  • Tweets