Hotel Bornholm | Hoofdweg 6 | 8881 HA West Terschelling

Reserveren & informatie: tel: (0562) 442266

Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm > Hotel Terschelling – Uw Beste Verblijfplaats

Hotel Terschelling – Uw Beste Verblijfplaats

Wilt u een hotel op Terschelling? Wilt u heerlijk genieten van de natuur en de andere heerlijkheden van Terschelling? Maar heeft u nog geen verblijf plaats? Hotel Bornholm is de plek voor u.

Wij bieden verschillende kamers aan zodat u zelf kunt bepalen in wat voor sfeer u wilt verblijven. Daarnaast is er in en om het hotel op Terschelling genoeg te doen zodat uw verblijf onvergetelijk wordt.

Wij bieden 4 kamers aan. Iedere kamer wordt elke dag schoon gemaakt en de handdoeken worden verwisseld.

Budgetkamer
Wilt u genieten van een basic maar smaakvolle kamer dan is onze budget kamer voor u zeer geschikt. Een budget kamer biedt ruimte voor twee personen. De kamers zijn 30m2. De kamers bieden alles wat u nodig hebt om te overnachten.

De kamers bevatten:

De budget kamers hebben geen balkon en geen terras.

U boekt al een kamer vanaf €40,- per persoon per nacht. Deze prijs is inclusief ontbijt.

Comfort kamer
Heeft u liever een erg stijlvolle kamer dan is onze comfort kamer ideaal voor u. Een comfort kamer is 30-35 m2 en is voor 2 personen beschikbaar. Deze kamer biedt alles wat u nodig hebt om te overnachten en net even iets meer. De kamer biedt de volgende faciliteiten

Een comfort kamer boekt u al vanaf €55,- per persoon per nacht. Hier ontvangt u ontbijt bij.

Suite
Wilt u genieten van een luxe kamer dan is onze suite perfecte voor u. De suite is 45 m2 groot en daardoor ruim ingericht. De kamer is voor 2 personen ingericht maar er kunnen extra bedden worden toegevoegd. Het is een luxe verblijf door de extra faciliteiten die deze kamer biedt. De suites bevatten het volgende:

U boekt al een suite vanaf €65,- per nacht per persoon. Deze prijs is inclusief ontbijt.

Superior kamer
De superior kamer is 50 m2 groot en zijn er in 2 persoons en 4 persoons appartementen. De kamers worden vaak gebruikt voor een weekend, een week of een langer verblijf. Deze optie biedt veel vrijheid doordat het appartement uit twee ruimtes bestaat.

De 4 persoons appartementen hebben een extra vide waar 2 bedden staan. Een vide is een opening in het plafond waardoor u naar de verdieping er boven kan kijken. Dit is meestal in de woonkamer geplaatst.

De appartementen geven uw verblijf een huiselijk gevoel. Door de vele faciliteiten die de kamer biedt.

De kamer bevat:

Deze kamer wordt afhankelijk van de periode verhuurd met aankomst van vrijdag-maandag, maandag-vrijdag of vrijdag-vrijdag.

De prijs is afhankelijk van de tijd dat u wilt verblijven en de periode van aankomst en vertrek.

Restaurant
Wilt u uw verblijf in ons hotel op Terschelling smakelijk laten verlopen? Bezoek dan ons restaurant. Wij bieden u een uitgebreid ontbijt, lunch en diner. U bent welkom voor het ontbijt tussen 8 en 10 uur. Wilt u komen lunchen kan dit vanaf 12 uur.  Om 18.30 opent voor u het buffet. Wij serveren koude-, warme- en dessertbuffet. Wij bieden aan salades, vis en gerechten. Als afsluiting is er een dessertbuffet.

Meer informatie over restaurant

Bar
U bent van harte welkom om gezellig een drankje te doen in onze hotelbar. De bar is elke dag open, ook tot in de late uurtjes.

Meer informatie over de bar

Fitness
Tijdens uw verblijf in ons hotel op Terschelling kunt u gratis gebruik maken van ons Health Center. Hierdoor kunt u tijdens uw verblijf in vorm blijven. Het health center bevat kracht- en cardioapparatuur. Door de verschillende apparaten wordt uw work-out compleet.

Meer informatie over fitness

Wellness
Bent u toe aan een momentje helemaal voor uzelf ? En wilt u alle op gedane stress in een keer kwijt raken tijdens uw verblijf in ons hotel op Terschelling? Dan bent u van harte welkom in ons welness center. Wij zorgen ervoor dat u zich eventjes in een andere wereld bevindt. Zonder problemen en stress, kortom puur genieten.

Tijdens uw verblijf in ons hotel op Terschelling kunt u gebruik maken van een Finse sauna, biosauna met lichttherapie, infra roodsauna, Turks stoombad, stortdouches, voetenbakken, ontspanningsruims en een solarium.

Meer informatie over wellness

Kapsalon
Wilt u tijdens uw verblijf in ons hotel op Terschelling uw haar in model houden? Bezoek dan Kapsalon Bosma. De kapsalon is bevestigd in ons hotel. De kapsalon heeft al meer dan 20 jaar ervaring. De kappers beschikken over de nieuwste trends op knip en kleurtechnieken. Uw wens maken de kappers waar. Heren, dames en kinderen zijn van harte welkom.

Meer informatie kapsalon bosma

Terschelling omgeving
Tijdens uw verblijf in ons hotel op Terschelling zijn er een hoop dingen te doen in de omgeving. Het hele eiland bestaat grotendeels uit natuurgebied. Hierdoor is Terschelling perfect voor natuurliefhebbers.

Daarnaast biedt Terschelling heel veel activiteiten. Hier onder volgen enkele voorbeelden. U kunt een paard huren om Terschelling te bewonderen. Bijvoorbeeld bij Rijpaarden verhuur Lok. Dat is 14 minuten fietsen vanaf het hotel.

Bent u dol op chocolade? Waarom dan niet uw eigen bonbons maken? Dit kan bij Eiland Bonbons. Dit is ongeveer 12 minuten fietsen vanaf het hotel.

Wilt u de spanning op zoeken tijdens uw verblijf in ons hotel op Terschelling dan zijn ook daar veel activiteiten voor. Zo kunt u bijvoorbeeld wadkanoën. Dit kan vanaf eind april t/m begin oktober. De kanotocht start bij het Groene strand. Het groene strand is ongeveer 9 minuten fietsen vanaf het hotel. De kanotocht wordt georganiseerd door Mooi weer bv.

Houdt u van gezonde spanning en wilt u graag survivallen? Dan is deze activiteit voor u perfect. Het enige wat u krijgt is een kaart, kompas en gps. Door middel van deze producten moet u de weg kunnen vinden. Onderweg komt u allerlei survival activiteiten tegen. Vlot bouwen, monkey klimmen, touwbrug en nog veel meer activiteiten komen voorbij.

U kiest zelf hoe heftig uw survivaltocht wordt. Deze activiteit wordt door mooi weer bv georganiseerd.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen zoals musea, pony rijden en speelparken. Een subtropisch zwembad zit ongeveer 4 minuten fietsen vanaf het hotel. De midgetgolfbaan zit op 2 minuten lopen vanaf het hotel.

Wij adviseren om ons personeel te raadplegen voor de vele andere andere activiteiten die u tijdens uw verblijf in ons hotel op Terschelling kunt doen. Onze brochures in het hotel kunt u ook bekijken.


Privacy Statement KVK 01065268 | BTW Nummer NL801568146B01

Volg ons:

  • Tweets