Hotel Bornholm | Hoofdweg 6 | 8881 HA West Terschelling

Reserveren & informatie: tel: (0562) 442266

Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm > Last Minute Terschelling- Voordelig op Vakantie

Last Minute Terschelling- Voordelig op Vakantie

Bent u op zoek naar een last minute Terschelling dan zit u hier goed. Door onze last minute Terschelling aanbiedingen aan kunt u goedkoop genieten op Terschelling. Elke last minute Terschelling aanbieding heeft zijn eigen kamer keuze met zijn faciliteiten. Neem daarom snel een kijkje van de opties die voor u beschikbaar zijn.

Er zijn drie last minutes naar Terschelling beschikbaar voor u.

Het 4 = 3 arrangement
U verblijft 4 nachten op een comfortkamer maar u betaald er maar 3. Iedere ochtend kunt u gebruik maken van ons uitgebreide ontbijt. De fitnessroom is gratis voor u beschikbaar.

U kunt op zondag of op maandag aankomen in de periode van 24 augustus tot 31 oktober 2014.

Deze last minute is €165,- per persoon. De prijs is exclusief €1,30 per persoon per nacht aan toeristenbelasting. Wanneer u een kamer voor 1 persoon wilt boeken is hier €20,- extra kosten per nacht aan verbonden.

Lang verblijf aanbieding
Verblijf minimaal 8 nachten en ontvang 5 euro korting per nacht. U kunt kiezen uit drie kamers: de stijlvolle comfort kamer, de luxe suite en de superior studio. De laagste prijs is voor u gegarandeerd. Wees er op tijd bij want deze aanbieding is maar beperkt beschikbaar.

Fietsarrangement
U ontvangt 2 overnachtingen in de comfort kamer met beide ochtenden een heerlijk ontbijt. Op de dag van aankomst staat er een driegangen menu voor u klaar. Voor drie dagen ontvangt u een fiets met versnelling met fietsroutekaart zodat u zelf kunt bepalen waar u heen fietst.

U bent welkom om gratis gebruik te maken van onze fitnessroom tijdens uw verblijf. Wij nodigen u bovendien uit om één keer gratis gebruik te maken van het welness faciliteit.

Het fietsarrangement is te boeken met aankomst op zondag, maandag, dinsdag of woensdag in de periode van 24 augustus tot 31 oktober 2014.

Deze last minute is €135,- per persoon. De prijs is exclusief €1,30 per persoon per nacht aan toeristenbelasting. Wanneer u een kamer voor 1 persoon wilt boeken zijn hier €20 extra kosten per nacht aan verbonden.

De kamers
Wanneer u een last minute Terschelling boekt heeft ieder arrangement zijn eigen kamer keuze. Iedere kamer wordt elke dag schoon gemaakt en de handdoeken worden omgewisseld.

Hieronder vindt u een totaal overzicht van alle kamers.

Comfort kamer
De tweepersoonskamers zijn 30-35 m2. De kamers zijn erg stijlvol en modern ingericht. Comfort kamers bevatten het volgende

Deze kamer hoort bij de volgende last minute Terschelling arrangementen : het 4=3 arrangement, lang verblijf aanbieding en het fietsarrangement.

Suite kamer

De suite is met 45 m2 onze grootste tweepersoons kamer die voor u beschikbaar is. De kamer is zeer luxe en erg ruim ingericht. Ze hebben een groot balkon met uitzicht op het bos of op het wad.

De kamer bevat het volgende

De kamer kunt u kiezen bij last minute Terschelling arrangement: lang verblijf aanbieding.

Superior kamer

De superior kamers zijn 50m2 en bieden ruimte voor 2 tot en met 4 personen. De ruimtes zijn zeer luxe ingericht. De vierpersoonskamers hebben een vide in de woonkamer met nog eens twee bedden. Een vide is een open ruimte in het plafond waardoor u naar de verdieping erboven kunt kijken.

De kamers bevatten het volgende

Deze kamer hoort bij het volgende last minute Terschelling arrangement: lang verblijf aanbieding.

Restaurant
In ons restaurant bieden wij een uitgebreid ontbijt, lunch en diner aan. Het ontbijt wordt vanaf 8 uur tot en met 10 uur geserveerd. Lunchen kunt u vanaf 12 uur. Vanaf 18.30 openen wij het buffet. Het buffet bestaat uit verschillende salades, vis en vlees gerechten en als afsluiting hebben we ook een dessertbuffet vol heerlijkheden.

Houdt u niet van een buffet hebben wij dagelijks een wisselend drie gangen menu

Meer informatie over het Restaurant

Bar
De bar staat elke dag voor u open om heerlijk wat bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Tot in de late uurtjes kunt u gebruik maken van de bar.

Meer informatie over de Bar

Welness
Heeft u door de last minute boeking misschien stres opgedaan en wilt u helemaal tot rust komen tijdens uw last minute Terschelling. Bezoek dan ons Wellness center. Wij bieden een Finse sauna, biosauna met lichttheraptie, stortdouches, infra roodsauna, voetenbakken, ontspanningsruimte, een solarium en we hebben een Turks stoombad.

Meer informatie over wellness

Fitness
Tijdens uw last minute Terschelling kunt u gratis gebruik maken van onze Health Center. Wij bieden kracht- en cardiofitnesstoestellen. Hierdoor is uw workout helemaal compleet.

Meer informatie over fitness

Kapsalon
In ons hotel zit Kapsalon Bosma. De kappers hebben al meer dan 20 jaar ervaring en zijn daarom op de hoogte van de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Heren, dames en kinderen zijn van harte welkom. Zo zit uw haar ook op uw last minute Terschelling op en top.

Meer informatie over kapsalon Bosma

Over Terschelling
Bij aankomst met de veerboot komt u aan in het grootste dorp van het eiland: West-Terschelling. Hier kunt u oude commandeurshuizen bekijken die uit de opkomst van de handelstijd komen. Vanaf de veerpont is het 2,4 km naar het hotel. Dit is 8 minuten met de fiets.

De 55 meter hoge vuurtoren, de Brandaris, uit 1594 is zeker een bezoekje waard tijdens uw last minute Terschelling. De vuurtoren is 6 minuten fietsen vanaf het hotel.

Aan de noordkant van het eiland ligt een strand van 30 km lang. Het strand is 9 minuten fietsen vanaf het hotel.  Het eiland bestaat voor meer dan de helft uit natuurgebied. Aan de oostelijke kant van het eiland ligt het natuurreservaat : de Boschplaat. Dat is drie kwartier fietsen vanaf het hotel. Verder zijn er op het eiland nog vier andere natuurmonumenten.

Het subtropische zwemparadijs en de tennisbaan zijn 4 minuten fietsen vanaf het hotel. De midgetgolfbaan zit op 2 minuten lopen vanaf het hotel.

Op Terschelling kunt u ook heerlijk uit gaan door het grote aanbod van bars, cafés, restaurants en discotheken. In West-terschelling zijn genoeg plekken waar u heerlijk wat kan drinken of eten. Het centrum is ongeveer 7 minuten fietsen. Wilt u naar andere plekken in Terschelling kunt u ook naar Midsland gaan. Naar het centrum van Midsland is het ongeveer 12 minuten fietsen.

Terschelling biedt een hoop actieve activiteiten.

Zo kunt u gaan blokarten. Dit houdt in dat u in een driewieler buggy met zeil over het strand scheurt. De snelheden verschillen tussen de 10 tot soms wel 70 km per uur.Ook kunt u gaan Coast Raften. Hierbij gaat u de golven trotseren op de Noordzee met een roeiboot. Deze activiteiten vinden allebei plaats op het strand: west aan zee. Dit is ongeveer 13 minuten fietsen vanaf het station.

Houdt u meer van musea dan is Terschelling ook voor u een goede keuze. Terschelling heeft een uitgebreide geschiedenis. Voorbeelden zijn het visserijmuseum en het museum ‘t Behouden Huys. Het visserijmuseum is 8 minuten fietsen. ‘t Behouden Huys is 9 minuten fietsen.

Voor kinderen biedt Terschelling verschillende activiteiten. Is uw kind een echte dierenvriend is de kinderboerderij & landbouwmuseum een goede keus. Ze mogen de dieren voeren en vertroutelen. De kinderen mogen zelf boter maken en graan malen. En er is nog heel veel meer te doen op de kinderboederij. Deze activiteit is 23 minuten fietsen vanaf het hotel.

Is uw kind dol op pony’s kunt u uw kind mee nemen naar Rijpaardenverhuur Terpstra te Hoorn. Zij bieden u een pony aan waar uw kind op mag rijden terwijl u er naast wandelt. U heeft ook de keuze om bij hun huiskar te rijden. Huifkarbedrijf is 23 minuten fietsen vanaf het hotel.

Dit zijn enkele voorbeelden van wat er allemaal te doen valt. Wij raden aan om in ons hotel ons personeel te raadplegen over de activiteiten op Terschelling. Daarnaast kunt u altijd tussen onze folders en brochures kijken voor ideeën. Jong of oud, sportief of niet voor iedere leeftijdscategorie is er wel iets leuks te doen om uw last minute Terschelling onvergetelijk te maken.


Privacy Statement KVK 01065268 | BTW Nummer NL801568146B01

Volg ons:

  • Tweets