Hotel Bornholm | Hoofdweg 6 | 8881 HA West Terschelling

Reserveren & informatie: tel: (0562) 442266

Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm > Overnachten Terschelling – Uitgerust Op Pad

Overnachten Terschelling – Uitgerust Op Pad

Wilt u op top niveau overnachten op Terschelling? Dan zit u bij hotel Bornholm helemaal goed. U bepaalt zelf welke kamer u wilt. U bent welkom om gebruik te maken van de bar en het restaurant. Ook de andere faciliteiten zijn voor u beschikbaar. In ons hotel is een fitnessruimte, een wellness center en een kapsalon.

Kamers
Wij bieden drie kamers en een appartement aan. Iedere mogelijkheid met zijn eigen faciliteiten en zijn eigen sfeer. U bent helemaal vrij om een keus te maken. Hierdoor past de kamer bij uw wensen en eisen. Iedere kamer wordt schoon gemaakt en de handdoeken worden om gewisseld. De mogelijkheden die u heeft:

Budgetkamer
Wilt u een overnachting op Terschelling in een basic maar smaakvolle kamer dan is de budgetkamer voor u ideaal. De kamer is 30m2 en is voor twee personen ingericht. De kamer biedt alles om uw overnachting optimaal te laten verlopen. De ruimte bevat het volgende:

De kamers hebben geen balkon.

U boekt al een budgetkamer vanaf €40,- per persoon per nacht. Deze prijs is inclusief ontbijt.

Comfort kamer
Wilt u graag een kamer met alle basiselementen maar toch net dat beetje extra? Dan is de comfort kamer perfect voor u. De kamer is voor twee personen ingericht en is 30-35m2. De comfort kamer bevat het volgende:

U boekt al een comfort kamer vanaf €55,- per persoon per nacht. Dit bedrag is inclusief ontbijt.

Suite
Wilt u een luxe overnachting dan is de suite de beste keuze voor u. De kamer is 45m2 en is voor twee personen ingericht. Er kunnen extra bedden geplaatst worden. Het is een luxe en ruim ingerichte kamer. De kamer biedt veel extra’s. De suite bevat het volgende:

Een suite boekt u al vanaf €65,- per persoon per nacht. Dit bedrag is inclusief ontbijt.

Superior kamer
Wilt u meer vrijheid tijdens uw overnachting dan is de Superior kamer geschikt voor u. De superior kamer is er voor 2 personen maar ook voor 4 personen. De kamers voor 4 personen heeft een vide in de woonkamer. Een vide is een opening in het plafond waardoor u naar de verdieping er boven kan kijken. Daar staan nog twee extra bedden.

De appartementen bevatten het volgende:

De prijs van de superior kamer is afhankelijk van de periode dat u het appartement huurt en de dag van aankomst. U hebt de keuze uit vrijdag-maandag, maandag-vrijdag of vrijdag-vrijdag.

Restaurant
Om uw overnachting op Terschelling smakelijk te laten verlopen bent u van harte welkom o bij ons te komen ontbijten, lunchen en dineren. Wij bieden een uitgebreid menu aan. Het ontbijt is tussen 8 en 10 uur. U bent welkom voor de lunch om 12 uur. Om 18.30 openen wij voor u het buffet.

Het buffet bestaat uit warm-, koud- en een dessertbuffet. Er zijn salasdes, vis-, en vleesgerechten. Houdt u niet van een buffet? Geen probleem, er is elke dag een wisselijk 3 gangen diner.

Meer informatie over het Restaurant

Bar
Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje in de bar. De bar staat is elke dag open. Wijn tot frisdrank, bier tot koffie de bar heeft alles voor u klaar staan.

Meer informatie over de Bar

Omgeving
In het centrum van West Terschelling zijn er een hoop activiteiten te doen. Er zijn een hoop restaurants en cafés gevestigd in het centrum. De vuurtoren, Brandaris, van Terschelling zit ook in het centrum van West Terschelling. Het centrum is ongeveer 6 minuten fietsen vanaf het hotel.


Terschelling is een eiland dat heel veel activiteiten biedt om te doen. Voor iedere leeftijdscategorie en doelgroep zijn er wel activiteiten om te doen. Er zijn een hoop musea op het eiland. Dit komt omdat Terschelling een rijke geschiedenis heeft. Doordat Terschelling omringt is met water zijn er een hele hoop watersporten te doen.

Dit zijn echter voorbeelden van wat er allemaal te doen is op Terschelling. Wij adviseren u om onze medewerkers te raadplegen naar de vele activiteiten die er te doen zijn op Terschelling. Daarnaast kunt u de folders en brochures bekijken om ideeën op te doen.


Privacy Statement KVK 01065268 | BTW Nummer NL801568146B01

Volg ons:

  • Tweets