Hotel Bornholm | Hoofdweg 6 | 8881 HA West Terschelling

Reserveren & informatie: tel: (0562) 442266

Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm > Vakantie Terschelling – Verrassend Genieten

Vakantie Terschelling – Verrassend Genieten

U bent er uit, een heerlijke vakantie op Terschelling. Genieten van de natuur, leuke activiteiten ondernemen en lekker uit waaien op het strand. Maar waar overnacht u dan?

Ons hotel biedt voor iedereen de ideale kamer. U bepaalt in welke sfeer u wilt verblijven. Daarnaast biedt ons hotel nog vele andere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken zoals een restaurant, een fitness ruimte, kapsalon en een wellness Center.

De kamers
Wij bieden verschillende kamers aan. Iedere kamer wordt elke dag schoon gemaakt en de handdoeken worden verwisseld. De kamers hebben allemaal andere faciliteiten. Wij hebben kamers voor 2 personen maar ook voor 4 personen. De kamers die wij aan bieden zijn de volgende:

Budgetkamer
De budgetkamer is een tweepersoons kamer. De kamer is smaakvol maar basic ingericht. De kamer is 30m2 .

De kamer bevat het volgende

Deze kamers hebben geen terras of balkon.

U boekt al een kamer vanaf €40,- per persoon per nacht. Dit is inclusief ontbijt.

Comfort kamer
Een comfort kamer is zeer modern ingericht en biedt ruimte voor 2 personen. De kamers zijn 30- 35 m2 . De kamer biedt alles wat u maar wenst.

De comfort kamer bevat het volgende:

U boekt al een comfort kamer vanaf €55,- per persoon per nacht. Deze prijs is inclusief ontbijt.

Suite
Wilt u een kamer met net dat beetje meer? Dan is de suite ideaal voor u. De suite is luxe en ruim ingericht. De kamer is 45m2 . De suite biedt het volgende:

Een suite boekt u al vanaf €65,-per persoon per nacht. Deze prijs is inclusief ontbijt.

Superior kamer
Wilt u wat meer vrijheid dan kunt u voor onze superior kamer kiezen. Deze appartementen zijn zeer modern ingericht. De superior kamers worden vaak gekozen voor een weekend, een week of langer. Het ontbijt is bij deze kamer bij te boeken.

Deze appartementen zijn er voor 2 personen maar ook voor 4 personen. Het enige verschil tussen een tweepersoons- en vierpersoonsappartement is dat de vierpersoonsappartementen een vide* hebben in de woonkamer. Daar staan de twee extra bedden.

Een vide is een open ruimte in het plafond van een ruimte zodat u de verdieping erboven kunt zien.

De kamers bevatten het volgende:

De appartementen worden afhankelijk van de periode verhuurd met dagelijkse aankomst of van vrijdag-maandag, maandag-vrijdag, vrijdag-vrijdag.

De prijs hangt van aankomst en de tijd dat u verblijft af.

Restaurant
Om uw vakantie op Terschelling smakelijk te laten verlopen bent u van harte welkom in ons restaurant. Wij bieden aan een uitgebreid ontbijt, lunch en/of diner. Het ontbijt is van 8 uur tot 0 uur. Lunchen kunt u vanaf 12 uur. Om 18.30 openen we voor u het buffet. Wij serveren daar verschillende salades, vis- en vleesbuffet en als afsluiting een dessertbuffet.

Er is ook een dagelijks wisselend 3 gangen menu.

Meer informatie over ons restaurant

Bar
U bent de hele dag door van harte welkom in onze hotelbar.Het is de plek waar de beste verhalen naar boven komen. Wij bieden koude tot warme dranken. Ook kunt u genieten van een heerlijk bittergarnituur en een lichte lunch of diner.

Meer informatie over de bar

Fitness
Tijdens uw vakantie op Terschelling mag u gratis gebruik van het Health Center. Hierdoor blijft u ook op vakantie helemaal in vorm. Cardio of kracht training? Wij bieden een mix van toestellen aan zodat uw workout helemaal compleet is.

Meer informatie over Fitness

Kapsalon
U kunt nu uw haar tijdens uw vakantie Terschelling in model houden dankzij kapsalon Bosma in ons hotel. De kapsalon is al meer dan 20 jaar actief in het kappersvak. De kappers zijn professioneel, trendsettend en kennen de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Alle kappers zijn gediplomeerd en hebben de nodige ervaring. De kappers knippen heren, dames en kinderen.

Meer informatie over Kapsalon Bosma

Wellness
Helemaal tot rust komen, alle stress van u aflaten glijden en heerlijk relaxen. Dat kan in hotel Bornholm tijdens uw vakantie op Terschelling. Wij bieden een uitgebreide en moderne faciliteiten. Zoals : een Finse sauna, biosauna met licht therapie, infrarood sauna, Turks stoombad, stortdouches, voetenbakken, ontspanningsruimte en een solarium.

Meer informatie over ons Wellness center

Omgeving Terschelling
Actief, rustgevend, leerzaam of misschien een zon zee strand vakantie. Wat voor vakantie u ook wilt,  Terschelling is de place to be voor iedere vakantie.

Het Groene strand is niet ver van het hotel. Met de fiets is het 9 minuten fietsen. Op het Groene strand en andere stranden vinden ook vele actieve activiteiten plaats. Zoals het wadkanoën, beach golf, wildwatervaren en nog heel veel meer.

Er zijn nog heel veel meer activiteiten die u kunt doen. Enkele voorbeelden zijn een bootcamp, boogschieten, coast raften en een vlotbouwen.

In West-Terschelling is een hele hoop te doen. Zo is er een bioscoop hierdoor kunt u daarom ook naar de bioscoop gaan om een film te bekijken. De bioscoop is ongeveer 8 minuten fietsen vanaf het hotel. Verder zijn er in West-Terschelling een hoop cafés en bars waar u heerlijk wat kunt drinken.

Terschelling is een eiland met een grote geschiedenis. Er zijn hierdoor verschillende musea die u kunt bezoeken. De Brandaris is zeker een bezoekje waard. De Brandaris is ongeveer 6 minuten fietsen.

Voor kinderen zijn er een hele hoop activiteiten om te doen. Zo kunnen ze veel doen met dieren zoals pony rijden bij Rijpaardenverhuur Terpstra te Hoorn. Dat is ongeveer 23 minuten fietsen vanaf het hotel. Kinderboerderij & landbouwmuseum is erg leuk om te doen voor de kinderen. Ze mogen daar de dieren voeren en vertroetelen, zelf boter en graan maken en knutselen. Dit museum is ook 23 minuten fietsen van het hotel af.

Er is ook een kinderstranddag. De kinderen mogen gaan jutten, vissen kunstwerken maken van aanspoelsels van zee en nog veel meer. Dit is een excursie van drie uur.

Wij raden aan om ons personeel om activiteiten vragen om te doen tijdens uw vakantie op Terschelling. Ook kunt u de brochures en folders bekijken voor ideeën.


Privacy Statement KVK 01065268 | BTW Nummer NL801568146B01

Volg ons:

  • Tweets