Hotel Bornholm | Hoofdweg 6 | 8881 HA West Terschelling

Reserveren & informatie: tel: (0562) 442266

Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm > Weekend Terschelling – Even Lekker er Tussen Uit

Weekend Terschelling – Even Lekker er Tussen Uit

Er even lekker een paar daagjes tussen uit, maar toch niet te ver weg. Uit waaien op het strand en leuke activiteiten doen. Daarom is een weekend Terschelling heerlijk genieten. U wilt een hotel die helemaal bij uw eisen past. Hotel Bornholm is daarom wat u zoekt. Niet alleen de kamers zijn helemaal naar uw eisen maar ook de faciliteiten in het hotel.

U bepaalt zelf welke kamer u wilt en daarom de sfeer van uw weekend Terschelling. U bent welkom om van onze kapsalon en wellness center gebruik te maken. Het restaurant zorgt er bovendien voor dat u kunt genieten van een uitgebreid menu. Bovendien mag u gratis gebruik maken van onze fitness ruimte.

U bepaalt zelf welke kamer u wilt. U heeft keuze uit drie kamers of een appartement. Elke dag worden alle kamers schoongemaakt en de handdoeken worden gewisseld.

Budgetkamer
Zoekt u een kamer waar u alles hebt voor een heerlijk weekend Terschelling? Dan is de budget kamer geschikt voor u. De budget kamer is basic maar smaakvol gericht. De kamer is geschikt voor 2 personen en is 30m2  .

De kamers bevatten het volgende

U heeft al een budget kamer vanaf €40,- per persoon per nacht. Deze prijs is inclusief ontbijt.

Comfort kamer
Onze ruime en moderne comfort kamer is ingericht voor 2 personen. De kamer is 30-35m2. De kamer is stijlvol ingericht en bevat alles wat u nodig hebt en nog wat extra’s. De kamer bevat :

U boekt al een comfort kamer vanaf €55,- per persoon per nacht. Dit is inclusief ontbijt.

Suite
Wilt u een kamer die alles heeft maar toch net dat beetje extra biedt dan is de suite voor u perfect. De suite is luxe en trendy ingericht. De kamer is zeer ruim want het is 45m2 en is ingericht voor 2 personen. Er kunnen extra bedden worden toegevoegd.

De kamer bevat het volgende:

U boekt al een Suite vanaf €65,- per persoon per nacht. Dit bedrag is inclusief ontbijt.

Superior kamer
U kunt deze kamer boeken voor 2 personen of met 4 personen. De kamer is 50m2. De kamer biedt veel vrijheid. Het ontbijt is bij te boeken.

Tussen de tweepersoons- en vierpersoonsappartementen zit 1 verschil. De vierpersoonsappartementen hebben een vide in de woonkamer. Een vide is een een opening in het plafond waardoor u naar de verdieping erboven kunt kijken. Daar staan nog eens twee bedden.

De kamer bevat het volgende :

De prijzen van de superior kamers zijn afhankelijk van de periode dat u het appartement wilt huren en de dag van aankomst. De volgende periodes zijn mogelijk : vrijdag-maandag, maandag-vrijdag of vrijdag-vrijdag.

Restaurant
Tijdens uw weekend Terschelling kunt u bij ons genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch of diner. U bent welkom voor het ontbijt tussen 8 en 10 uur. Lunchen kunt u vanaf 12 uur. Om 18.30 kunt u genieten van ons buffet. In het buffet zijn er verschillende salades, vis en vlees gerechten en als afsluiting is er een dessertbuffet.

Meer informatie over het restaurant

Bar
In de avond of overdag heerlijk wat bijkletsen onder het genot van een hapje of drankje. U bent van harte welkom in onze hotelbar. De bar is iedere dag geopend, zelfs tot in de late uurtjes.

Meer informatie over de Bar

Wellness
Uw weekend Terschelling werpt helemaal zijn vruchten af als u een bezoekje maakt aan ons Wellnes center. U komt helemaal tot rust met dan aan onze uitgebreide keuze aan faciliteiten U kunt gebruik van een Finse sauna, een biosauna met lichttheraptie, infrarood sauna, Turks stoombad, stortdouches, voetenbakken, ontspanningsruimte en een solarium.

Meer informatie over het Wellness center

Kapsalon
Uw haar in model, ook tijdens uw weekend Terschelling? Bezoek dan Kapsalon Bosma. De kapsalon is bevestigd in ons hotel. De kapsalon is al meer dan 20 jaar actief. Hierdoor beschikken de kappers over genoeg ervaring. De kappers zijn op de hoogte van de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Kinderen, dames en heren zijn van harte welkom.

Meer informatie over Kapsalon Bosma

Fitness
Wilt u tijdens uw weekend Terschelling toch uw fitness schema aanhouden? Bent u bij hotel Bornholm aan het juiste adres. De fitness ruimte is namelijk voor alle gasten gratis om te gebruiken. Wij hebben cardio- en krachtapparaten hierdoor is uw workout compleet.

Meer informatie over het Health Center

Omgeving
Tijdens uw weekend Terschelling zijn er genoeg activiteiten die u kunt doen. Zo zijn er een hoop activiteiten die u op het vaste land kan doen zoals musea bekijken.Natuurtochten zijn er in overvloed op Terschelling. Op de stranden vinden ook een hoop activiteiten plaats zoals strandzeilen, paardrijden en  beach golf.

Een onvergetelijke ervaring is de zeehondentocht. Hierin gaat u met een boot zeehonden bekijken in de natuur. Dit kan bij de Talisman Terschelling. Dit is 5 minuten fietsen vanaf het hotel.

Heeft u altijd al willen paintballen dan dit ook tijdens uw weekendje Terschelling. Dit vindt plaats in het bos en is maar 6 minuten fietsen vanaf het hotel.

Dit zijn echter maar een aantal voorbeelden van wat er allemaal op Terschelling te doen is. Wij adviseren u om ons personeel te raadplegen voor activiteiten. U kunt ook de brochures of folders bekijken om leuke ideeën op te doen.


Privacy Statement KVK 01065268 | BTW Nummer NL801568146B01

Volg ons:

  • Tweets