Hotel Bornholm | Hoofdweg 6 | 8881 HA West Terschelling

Reserveren & informatie: tel: (0562) 442266

Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm > Weekendje Terschelling – Wat een Eiland

Weekendje Terschelling – Wat een Eiland

Wilt u een heerlijk weekendje weg? Waarom dan niet een weekendje Terschelling? In en om hotel Bornholm zijn er leuke activiteiten om te doen zodat uw weekendje weg onvergetelijk wordt.

Hotel Bornholm wil er graag voor zorgen dat uw weekendje Terschelling heerlijk verloopt. Daarom bent u vrij in de keuze van een kamer. Hierdoor bepaalt u de sfeer van uw verblijf.

U kunt kiezen uit 4 kamers. Iedere kamer wordt elke dag schoon gemaakt en de handdoeken worden verwisseld.

Bugdet kamer
Wilt u een basic tweepersoonskamer dan is de budget kamer een goede keus voor u. De kamer is 30m2 . De kamer bevat alles wat u nodig hebt om uw verblijf goed te laten verlopen:

U boekt al een budgetkamer voor €40,- per persoon per nacht. Deze prijs is inclusief ontbijt.

Comfortkamer
Wilt u een ruime en modern ingerichte kamer dan is de comfort kamer ideaal voor u. De kamer is voor twee personen ingericht en is 30-35m2. De kamer biedt alles wat nodig is om uw verblijf goed te laten verlopen en net dat beetje extra. De kamer bevat:

U heeft al een comfort kamer voor €55,- per persoon per nacht. Dit bedrag is inclusief ontbijt.

Suite
Wilt u een luxe ingerichte kamer dan is de suite de beste keuze voor u. De suite is 45 m2 en ingericht voor 2 personen. Er zijn extra bedden toe te voegen. Deze kamer biedt het volgende:

Een suite boekt u al vanaf €65,- per persoon per nacht. Deze prijs is inclusief een ontbijt.

Superior kamer

Dit is een appartement van 50m2 . Het appartement is zeer modern en stijlvol ingericht. Deze kamer biedt veel vrijheid. Ontbijt kunt u bij boeken. U kunt kiezen voor een appartement voor twee personen of voor vier personen.

Waar het vierpersoonsappartement in verschilt van het tweepersoonsappartement is de vide in de woonkamer. Een vide is een opening in het plafond boven de woonkamer waardoor u op de verdieping erboven kan kijken. Daar staan de twee extra bedden.

De kamers bevatten:

De prijzen van de appartementen zijn afhankelijk van de periode dat u het appartement huurt en de dag van aankomst. U kunt kiezen uit vrijdag-maandag, maandag-vrijdag of vrijdag-vrijdag.

Restaurant
Tijdens uw weekendje weg wilt u waarschijnlijk ook een heerlijk hapje eten. Wij bieden daarom in ons restaurant een uitgebreid ontbijt, lunch en diner aan. U bent welkom voor het ontbijt tussen 8 en 10 uur. Lunchen kunt u al vanaf 12 uur. Om 18.30 heten we u van harte welkom om van ons buffet te genieten.

Het buffet bevat salades, vis- en vleesgerechten. Als afsluiting hebben we een dessertbuffet. Wij serveren naast het buffet ook dagelijks een wisselend 3 gangen diner. U kunt ook a la carte dineren. Wij hebben namelijk een uitgebreide kaart.

Meer informatie over het Restaurant

Bar
U bent van harte welkom om gebruik te maken van onze bar. De bar is dagelijks geopend zelfs tot in de late uurtjes. Wij hebben een uitgebreid menu waardoor er ook voor u wat op de kaart staat.

Meer informatie over onze Bar

Kapsalon Bosma
Al meer dan 20 jaar is kapsalon Bosma actief op kappersgebied. Hierdoor heeft de kapsalon en de kappers genoeg ervaring op gedaan. De kappers zijn op de hoogte van de nieuwste kleur- en kniptechnieken. Alle medewerkers zijn gediplomeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een prachtig kapsel tijdens uw weekendje weg. Er worden vrouwen, mannen en kinderen geknipt.

Meer informatie over Kapsalon Bosma

Fitness
Ondanks uw weekendje weg kunt uw toch uw trainingsschema aan houden. U bent namelijk van harte welkom om gratis gebruik te maken van ons Health Center. Wij hebben een mix van kracht- en cardiotoestellen. Hierdoor is uw workout helemaal compleet.

Meer informatie over fitness

Wellness
Wilt u na uw weekendje weg helemaal uitgerust thuis komen dan kan u ons wellness Center niet overslaan. Alle stress stroomt al van u af zodra u binnen loopt door de rustgevende omgeving. Wij bieden een aantal faciliteiten aan zoals een Finse sauna, biosauna met lichttherapie, infrarood sauna, Turks stoombad, stortdouches, voetenbakken, ontspanningsruimte en een solarium.

Meer informatie over ons Wellness

Terschelling

Terschelling biedt een hele hoop activiteiten die u tijdens uw weekendje weg kunt ondernemen. Houdt u meer van de natuur dan is Terschelling erg geschikt omdat het eiland voor 80% uit natuurgebied bestaat.

Bent u een sportief persoon dan is Terschelling ook voor u geschikt omdat er genoeg aangeboden wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld whiken. Dit is een driewielige fiets met een zeil 1,6m2 . De snelheid heeft u daarom naast het trappen ook van de wind. Er kunnen snelheden van 40 tot 50 km per uur bereikt worden.

Maar u kunt ook gaan searaften. Hierbij gaat u met een groep van 6 tot 8 personen de golven op zee trotseren in een raft. Allereerst krijgt u een warming up en een uitgebreide instructie. Vaak zwemmen de zeehonden vrolijk mee met de rafts. Een zeer unieke en sportieve ervaring. Dit is ongeveer 5 minuten fietsen vanaf het hotel.

Wilt u graag een leerzame ervaring dan kunt u altijd naar de vele musea gaan die het eiland aanbiedt. Bijvoorbeeld ‘t Behouden Huys. Dit is een museum van de cultuur en de geschiedenis van Terschelling. Dit is ongeveer 9 minuten fietsen vanaf het hotel.

Wij adviseren u om ons personeel te raadplegen en de folders en brochures te bekijken voor alle opties die er op het eiland te doen zijn.


Privacy Statement KVK 01065268 | BTW Nummer NL801568146B01

Volg ons:

  • Tweets