€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website
Hotel Bornholm
image

€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website

De korting geldt niet voor de studio's en arrangementen. Bij boekingen via onze website ontvangt u altijd de beste prijs en de beste annuleringsvoorwaarden!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Betaal met iDeal
Geen extra reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Eindeloze stranden, de kalmerende en altijd aanwezige zee en de bijzondere eilandergemeenschap, vormen het toneel voor Hotel Bornholm. Op het prachtige Terschelling waan je, na een mooie overtocht met de veerboot uit Harlingen, je in een andere wereld.

Covid-update:

Conform de richtlijnen hebben wij onze openingstijden van het restaurant aangepast.

  • ontbijt: 08.00-10.00 uur
  • lunch: 12.00 -17.00 uur
  • diner: een 3 gangen keuzediner serveren wij evt. op uw kamer om 18.30 uur
  • de bar is geopend tot 00.00 uur voor afhalen van drankjes
  • op 5, 11, 12 en 19 december is de keuken gesloten voor lunch en diner

Ons hotel op Terschelling heeft 63 kamers variërend van de budgetkamers tot luxe suites, de studio's zijn geschikt als vakantieverblijf voor 2 tot 4 personen. Lekker op vakantie naar Terschelling met de hond? Uitwaaien met je geliefde, een flink stuk fietsen met je partner van gezellig samenkomen met vrienden, het kan allemaal.

Voor uw verblijf op Terschelling biedt Hotel Bornholm meer dan alleen een comfortabele en moderne kamer. Hotel Bornholm is ook een Spa Hotel met een uitgebreide wellness en fitnessruimte.

In onze Serre/Oranjerie is het heerlijk zitten voor een ontbijt, lunch of diner. Geen ingewikkelde gerechten maar Nederlandse klassiekers zoals een uitsmijter, huisgemaakte uiensoep, saté van varkenshaas, zeebaarsfilet, zorgen voor een stevige bodem om op ontdekkingsreis te gaan op het eiland.

Kamers
Kamers
Restaurant
Restaurant
Wellness
Wellness
Arrangementen
Arrangementen