€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website
Hotel Bornholm
image

€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website

De korting geldt niet voor de studio's en arrangementen. Bij boekingen via onze website ontvangt u altijd de beste prijs en de beste annuleringsvoorwaarden!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Betaal met iDeal
Geen extra reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Covid-19 maatregelen                  Vraag en Antwoord

Geachte gast,

Conform de maatregelen die dinsdag 13 oktober j.l. zijn aangekondigd mogen hotels geopend zijn en ontbijt en diner serveren voor gasten van het hotel.

Wij zijn en blijven dan ook geopend voor onze gasten. Dagelijks serveren wij een ontbijtbuffet in sessies of u kunt ontbijten op de kamer. Ook is het restaurant geopend van maandag t/m zondag voor diner. Wij serveren dagelijks een 3 gangen keuzediner.

25, 26, 27 december en 1, 2 en 3 januari is het restaurant gesloten voor lunch en diner.

Boek uw verblijf bij voorkeur via onze eigen website met de voordeligste tarieven en voorwaarden. Voor alle nieuwe, individuele rechtstreeks gemaakte (hotelkamer)reserveringen na 24 april 2020, via de website of telefonisch, geldt dat u kosteloos kunt annuleren tot 7 dagen voor aankomst tot 31 december 2020.

Voor de studio's en appartementen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. 

Let op; vanwege de huidige omstandigheden zijn de fitness en wellnessfaciliteiten uitsluitend geopend op reservering.

Wij kijken er weer naar uit u te mogen verwelkomen! 

Met gastvrije groet,

Familie Epema Hotel Bornholm Terschelling

Openingstijden restaurant

vacatures

 Drone video "Tot snel"

Eindeloze stranden, de kalmerende en altijd aanwezige zee en de bijzondere eilandergemeenschap, vormen het toneel voor Hotel Bornholm. Gelegen op het prachtige Terschelling waan je je, na een korte overtocht met de veerboot vanaf Harlingen, in een andere wereld.

Ons hotel op Terschelling heeft 63 kamers variërend van de budgetkamers tot aan luxe suites,  de studio’s zijn geschikt als vakantieverblijf voor 2 tot 4 personen. Lekker op vakantie naar Terschelling met de hond? Uitwaaien met je geliefde, een flink stuk fietsen met je partner of gezellig samenkomen met vrienden, het kan allemaal.

Voor jouw verblijf op Terschelling biedt Hotel Bornholm meer dan alleen een comfortabele en moderne kamer. Hotel Bornholm is ook een Spa Hotel met een uitgebreide wellness en fitnessruimte.

In onze Serre/Oranjerie is het heerlijk zitten voor een ontbijt, lunch of diner. Geen ingewikkelde gerechten maar Nederlandse klassiekers zoals een uitsmijter, huisgemaakte varkenshaassaté of zeebaarsfilet, zorgen voor een stevige bodem om op ontdekkingsreis te gaan op het eiland. 

Kamers
Arrangementen
Restaurant
Wellness