€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website
Hotel Bornholm
image

€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website

De korting geldt niet voor de studio's en arrangementen. Bij boekingen via onze website ontvangt u altijd de beste prijs!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Betaal met iDeal
Geen extra reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Bornholm Terschelling is gesloten

 Als gevolg van het coronavirus COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten dat wij vanaf maandag 23 maart t/m 6 april 2020 het hotel gaan sluiten.

Heeft u vragen over een bestaande reservering?


Stuur ons dan bij voorkeur een e-mail. via info@hotelbornholm.nl. Van maandag t/m vrijdag van 09.00 -13.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar via tel. 0562 442266.
 
Met gastvrije groet,
Familie Epema
Hotel Bornholm Terschelling

 

Welkom bij Hotel Bornholm Terschelling

Eindeloze stranden, de kalmerende en altijd aanwezige zee en de bijzondere eilandergemeenschap, vormen het toneel voor Hotel Bornholm. Gelegen op het prachtige Terschelling waan je je, na een korte overtocht met de veerboot vanaf Harlingen, in een andere wereld.

Ons hotel op Terschelling heeft 63 kamers variërend van de budgetkamers tot aan luxe suites,  de studio’s zijn geschikt als vakantieverblijf voor 2 tot 4 personen. Lekker op vakantie naar Terschelling met de hond? Uitwaaien met je geliefde, een flink stuk fietsen met je partner of gezellig samenkomen met vrienden, het kan allemaal.

Voor jouw verblijf op Terschelling biedt Hotel Bornholm meer dan alleen een comfortabele en moderne kamer. Hotel Bornholm is ook een Spa Hotel met een uitgebreide wellness en fitnessruimte.

In onze Serre/Oranjerie is het heerlijk zitten voor een ontbijt, lunch of diner. Geen ingewikkelde gerechten maar Nederlandse klassiekers zoals een uitsmijter, huisgemaakte varkenshaassaté of zeebaarsfilet, zorgen voor een stevige bodem om op ontdekkingsreis te gaan op het eiland.

De Oranjerie is het hele jaar door geopend van maandag t/m vrijdag. 

Zaterdag en zondag is de Oranjerie gesloten voor lunch en diner!

 

 

Kamers
Arrangementen
Restaurant
Wellness