Voordeel bij rechtstreeks boeken
Hotel Bornholm
image

Voordeel bij rechtstreeks boeken

Uw voordeel wanneer u rechtstreeks boekt...

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Betaal met iDeal
Geen extra reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Hotel Bornholm Terschelling

 De waddeneilanden met hun eindeloze stranden, de kalmerende en altijd aanwezige zee en de verwelkomende eilandergemeenschap, vormen het toneel voor Hotel Bornholm. Gelegen op het prachtige West-Terschelling waan je je, na een korte vaart met de veerpont vanaf het Friese Harlingen, in een andere wereld.

Ons hotel op Terschelling heeft 63 kamers variërend van de budgetkamers tot aan luxe suites,  de studio’s zijn geschikt als vakantieverblijf voor 2 tot 4 personen. Lekker op vakantie naar Terschelling met de hond? Uitwaaien met je geliefde, een flink stuk fietsen met je partner of gezellig samenkomen met vrienden, het kan allemaal.

Voor jouw verblijf op de waddeneilanden biedt Hotel Bornholm meer dan alleen een comfortabele en moderne kamer. Hotel Bornholm is ook een Spa Hotel met een uitgebreide wellness en fitnessruimte.

In restaurant Bornholm schuif je gemakkelijk aan voor ontbijt, lunch of diner. Geen ingewikkelde gerechten maar Nederlandse klassiekers zoals een uitsmijter, varkenshaassaté of zeebaarsfilet, zorgen voor een stevige bodem om op ontdekkingsreis te gaan op het eiland.

Kamers
Arrangementen
Restaurant
Wellness