€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website
Hotel Bornholm
image

€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website

De korting geldt niet voor de studio's en arrangementen. Bij boekingen via onze website ontvangt u altijd de beste prijs en de beste annuleringsvoorwaarden!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Betaal met iDeal
Geen extra reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Restaurant Bornholm Terschelling

Restaurant Orangerie Bornholm…                                             

Met trots presenteren wij ons nieuw restaurantconcept met een nieuwe verfrissende en moderne inrichting. Een orangerie(van het Franse oranger: sinaasappelboom) is een wintertuin, een gebouw/serre waar men 's winters de kuipplanten bewaart, die 's zomers buiten staan...

Onze Serre/Orangerie heeft een nieuwe gietvloer in betonlook(evergreens) met mooie grote robuuste eikenhouten tafels met dinerbanken en stoelen in okergeel, grijs en donkergroen. Dit met nieuwe designlampen met "gouden finish" en decodoeken maken het tot een mooi geheel.

In de Oranjerie ontvangen wij u graag voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of diner. Dit alles in een ongedwongen sfeer. Op onze kaart hebben wij diverse lunch- en dinergerechten waarop uw favoriete gerecht zeker te vinden is.


Van zondag t/m donderdag serveren wij een dagelijks wisselend dagemenu en een 3 gangen keuzediner. Het tarief is € 27,50 p.p. Vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend voor à la Carte. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch van 12.00-17.00 uur en voor diner van 17.00-20.00 uur. De tafelindeling is zodanig aangepast dat er voldoende ruimte is tussen de tafels(1,5m). Maximaal 4 personen per tafel. Wij serveren de drankjes en gerechechten op gepaste afstand. 

Zondag 28 juni zondag 5 juli en zondag 12 juli is het restaurant gesloten voor lunch en diner.

Menukaart