€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website m.u.v. bepaalde periodes
Hotel Bornholm
Discount slider image

€ 5,00 per nacht korting bij online boeken op onze website m.u.v. bepaalde periodes

De korting geldt niet voor de studio's en arrangementen. Bij boekingen via onze website ontvangt u altijd de beste prijs en de beste annuleringsvoorwaarden!

Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Betaal met iDeal
Geen extra reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Terschelling, een inspirerende omgeving voor al uw vergaderingen, seminars etc!

De accommodatie van Hotel Bornholm is attractief en verrassend veelzijdig. Het hotel beschikt over een prettige vergaderruimte. De met alle moderne audiovisuele middelen uitgeruste vergaderruimte is geschikt tot max. 35 pers.

Vergaderen in Hotel Bornholm Terschelling, midden in de duin- en bosrijke omgeving op Terschelling, dit garandeert een uiterst inspirerend en comfortabel verblijf met alle mogelijkheden om tussen de bedrijven door tot rust te komen. U kunt uw vergadering bijvoorbeeld onderbreken voor een heerlijke wandeling langs de dijk of de jachthaven of een fietstocht, of een actief programma in samenwerking met een activiteitenbureau.

En wat dacht u van lekker ontspannen in ons luxe Health & Wellness center of een lichaamsmasaage. Onze toegewijde medewerkers staan ten alle tijden voor u klaar. Nogmaals laat u verrassen door de zeer compleet en scherp geprijsde arrangementen!