Boek online en ontvang € 5,- korting per nacht.
Hotel Bornholm
Discount slider image

Boek online en ontvang € 5,- korting per nacht.

Bij online boeken ontvangt u altijd de beste prijs met de beste voorwaarden. De korting is uitsluitend van toepassing op de hotelkamers.

Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Beste annuleringsvoorwaarden
Geen extra reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Terschelling, een inspirerende omgeving voor al uw vergaderingen, seminars etc!

De accommodatie van Hotel Bornholm is attractief en verrassend veelzijdig. Het hotel beschikt over een prettige vergaderruimte. De met alle moderne audiovisuele middelen uitgeruste vergaderruimte is geschikt tot max. 35 pers.

Vergaderen in Hotel Bornholm Terschelling, midden in de duin- en bosrijke omgeving op Terschelling, dit garandeert een uiterst inspirerend en comfortabel verblijf met alle mogelijkheden om tussen de bedrijven door tot rust te komen. U kunt uw vergadering bijvoorbeeld onderbreken voor een heerlijke wandeling langs de dijk of de jachthaven of een fietstocht, of een actief programma in samenwerking met een activiteitenbureau.

En wat dacht u van lekker ontspannen in ons luxe Health & Wellness center of een lichaamsmasaage. Onze toegewijde medewerkers staan ten alle tijden voor u klaar. Nogmaals laat u verrassen door de zeer compleet en scherp geprijsde arrangementen!