Boek online en ontvang € 5,- korting per nacht.
Hotel Bornholm
Discount slider image

Boek online en ontvang € 5,- korting per nacht.

Bij online boeken ontvangt u altijd de beste prijs met de beste voorwaarden. De korting is uitsluitend van toepassing op de hotelkamers.

Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Beste annuleringsvoorwaarden
Geen extra reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

FAQ

De overtocht Harlingen-Terschelling

De veerdienst tussen Harlingen en Terschelling wordt onderhouden door Rederij Doeksen. Dagelijks brengt ms Friesland de vele passagiers, auto’s en fietsen van en naar het eiland. De overtocht duurt ca 1 uur en 45 minuten. Aan boord van ms Friesland zijn verschillende salons voorzien van zelfbedieningsbuffetten, een kindersalon, een bar en een à la carte restaurant. Daarnaast varen de comfortabele snelboten Tiger en Koegelwieck in 45 minuten van en naar Terschelling en ze onderhouden de verbinding tussen Terschelling en Vlieland. Op de sneldienst worden geen auto’s en fietsen vervoerd.

Klikt u hier voor de dienstregeling van Rederij Doeksen van en naar Terschelling.

Met de auto naar Terschelling?

Dit dient u vooraf te reserveren via www.rederij-doeksen.nl. Auto’s worden uitsluitend vervoerd per veerdienst (niet per sneldienst). Automobilisten melden zich minimaal een half uur voor afvaart bij het autoloket. Uw auto wordt opgesteld op basis van de afmetingen. Volg voor een spoedig verloop van het inschepen de instructies van de medewerkers.

Vervoer van de haven naar het hotel

Op het eiland zijn een groot aantal taxi’s die u naar het hotel kunnen brengen. Deze staan bij aankomst op Terschelling voor u klaar op het haventerrein. Wanneer er onverhoopt geen taxi’s meer staan, wacht u dan heel even. De afstanden op het eiland zijn maar klein dus de eerste zal snel weer terugkeren om u mee te kunnen nemen. Het hele jaar door rijden er bussen van West Terschelling naar Oosterend en altijd in aansluiting op aankomst en vertrek van de boten. Elke busdienst komt langs het hotel. In de periode mei tot november wordt er ook een dienst uitgevoerd naar de gebieden West aan Zee en Midsland aan Zee. Tijdens de vakantieperiodes en op zaterdag rijdt er een nachtbus van 21.00 uur tot 02.00 uur.

Fietshuur

Bij de receptie van het hotel kunt u fietsen huren. Het betreft goede fietsen met 7 versnellingen. € 9,00 (1 dag), € 8,00 per dag (2-5 dagen) en € 35,00 (6 of 7 dagen). De fietsen bij het hotel zijn van Knop rijwielverhuur. Ook kunt u eventueel bij Knop rijwielverhuur op de haven terecht. Zij hebben een gratis bagageservice naar het hotel. Voor meer informatie, telefoonnummer: +31 (0)562 442 052.

Huisdieren

Honden zijn toegestaan in het hotel en de appartementen tegen een vergoeding van € 15,- per nacht. Laat u de honden a.u.b. niet alleen achter op de kamer.

Kinderen

Op een aantal kamers bestaat de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen voor kinderen. Ook kinderbedjes zijn aanwezig en te reserveren. Voor kinderkorting zie ook de tarieven.

Annuleringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegeven reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, tenzij anders aangegeven. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek kostenloos aan u toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Om eventuele kosten bij annulering te voorkomen adviseren wij u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij het hotel is dit helaas niet mogelijk.

BTW

Alle tarieven zijn onder voorbehoud van BTW wijzigingen.
De tarieven zijn inclusief 9% BTW. Bij een eventuele verhoging van het BTW tarief naar 21 % zien wij ons genoodzaakt om dit verschil alsnog aan u door te berekenen.